Vitaliteit bij de Jong & Laan

Op een gemiddelde werkdag zit je ongeveer 8 uur per dag achter een bureau. Hoe zorg je dan dat je genoeg beweging krijgt? Wij helpen je vitaal te blijven!

Netflix of sporten!?

Op een gemiddelde werkdag zit je ongeveer 8 uur per dag achter een bureau. Je stapt in de auto om naar je werk of naar de klant te gaan en als je ’s avonds weer thuis bent is het heel verleidelijk om na het eten op de bank te gaan zitten en een aflevering van je favoriete Netflix-serie te kijken. Niets mis mee natuurlijk!  

Maar omdat je overdag al veel met je hoofd bezig bent en veel zit, is het belangrijk om dat af te wisselen met voldoende beweging. En daarin faciliteren we graag!

Onze fanatiekelingen

Dit doen wij, &NUJIJ!

Natuurlijk ben jij zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en levensstijl. Maar als werkgever willen we onze verantwoordelijkheid nemen en helpen we onze collega's hier graag bij. Dat blijkt onder andere uit het volgende:

  • Thuiswerken faciliteren we met een extra beeldscherm en toetsenbord. Ook krijg je een tegoedbon om voor thuis een (zit-sta) bureau en/of bureaustoel te bestellen
  • Op elke vestiging ligt twee keer per week vers fruit klaar.
  • Vergoeding sportabonnement van € 15,- bruto per maand.
  • De Jong & Laan sportkledinglijn. Elke nieuwe collega krijgt bij indiensttreding een tegoed van € 75.
  • Op onze intranetomgeving hebben we een ‘de Jong & Laan Vitaal’-groep waar tips worden gedeeld over vitaliteit.
  • We meten jaarlijks de medewerkerstevredenheid en de bevlogenheid van onze collega's, zodat we kunnen inspelen op jullie (sport)wensen en behoeftes.

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden

Jaarlijks voetbaltoernooi

Kunstgraskorrels, gezelligheid en schnitzels zorgen keer op keer voor een gigantisch succes. Elk jaar rond juni is het weer zo ver, het is tijd voor het jaarlijkse de Jong & Laan voetbaltoernooi. Teams van alle vestigingen gaan de strijd met elkaar aan om uiteindelijk de felbegeerde beker in handen te krijgen. S(up)port jij ook mee?!

Aftermovie voetbaltoernooi

Aftermovie voetbaltoernooi

Wil je eens kennismaken?

Heb jij een vraag over het werken bij onze organisatie? Wil je sfeerproeven of gewoon eens dat jonglaan-gevoel ervaren? Dat kan! Je bent van harte welkom.