Spelregels

Wat leuk dat je sportkleding van onze club wilt bestellen!

Om jou goed te informeren, zetten we alles even op een rijtje:

🏐 Je kunt alleen sportkleding bestellen als je medewerker van de Jong & Laan bent.

🎾 Wanneer je nieuw bij ons in dienst komt, krijg je een tegoed van € 75,- . 

πŸ‰ Dit tegoed kan je éénmalig bij een bestelling besteden. Bestel je dus voor een bedrag onder de € 75,-, dan komt het resterende bedrag te vervallen.

🏈 Je meldt je aan met jouw de Jong & Laan e-mailadres, waarna je een link ontvangt op jouw e-mailadres. Hiermee kan je de volgende 48 uur inloggen om te bestellen. Is de link verlopen, dan kan je gewoon opnieuw een inlog aanvragen. Link niet ontvangen? Check even je spambox!

πŸ‘ Tot een bedrag van € 75,- worden verzendkosten à € 7,50 in rekening gebracht. Heb jij een tegoed van € 75,-, dan vervallen jouw verzendkosten dus sowieso.

⚽️ Bestelling voltooid? Mooi! Dan krijg je binnen een dag (op werkdagen) een bevestigingsmail en een factuur van onze leverancier Reflex. Moet jij nog een bedrag voldoen? Zorg dat je dit zo snel mogelijk betaalt. Na de betaling wordt de bestelling in werking gezet en verzonden naar jouw vestiging of thuisadres.

πŸ€ De maattabellen van de kleding vind je hier. Let goed op welke maat je bestelt, want leverancier Reflex neemt geen kleding met logo’s retour. Past iets echt niet? Neem dan contact op met vroomshoop@jonglaan.nl, dan zoeken we samen naar een goede oplossing.

🎱 Toch graag even passen? In Vroomshoop vind je een voorbeeld-set.

⚾️ Heb jij jouw tegoed al gebruikt, bevalt de kleding goed en wil je een nieuwe bestelling doen? Dat kan gewoon!

πŸ™‹ Vragen over je bestelling of gaat er iets niet goed?! Dan kan je terecht bij vroomshoop@jonglaan.nl.  

Collega John toont sportkleding